Vertaistapaaminen: Beckwith-Wiedemann

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 27.5.2022
Päättyy: 29.5.2022

Lämpimästi tervetuloa 27.–29.5.2022 Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa perheenjäsenellä on Beckwith-Wiedemannin oireyhtymä. Tapaamispaikkana toimii Kylpylähotelli Peurunka Laukaassa (Peurungantie 85). Tapaaminen alkaa perjantaina klo 17.00 alkavalla päivällisellä ja päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan lounaaseen.

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Harvinaiskeskus Norion puolesta järjestetään ohjelmaa sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille. Ohjelma tarkentuu lähempänä tapaamista.

Peurunka tarjoaa viihtyisät puitteet tapaamiselle ja mahdollisuuden myös kylpyläosastosta nauttimiseen. Yöpyminen on 2–5 hengen huoneissa tai huoneistoissa. Viikonloppu sisältää täysihoidon. Viikonlopun rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla ja se on perheille maksuton. Matkakulut tulee kuitenkin kustantaa itse, eikä niihin voi hakea Kela-korvausta. Mukaan tapaamiseen voidaan ottaa rajallinen määrä perheitä. Etusijalla ovat helmikuulle suunniteltuun, mutta peruuntuneeseen tapaamiseen ilmoittautuneet.

Ilmoittautuminen on päättynyt ja tapaaminen on täynnä. Voit kysyä peruutuspaikkoja.

Tapaaminen järjestetään koronapandemian mahdollisesti aiheuttamia kokoontumisrajoituksia ja valtakunnallisia ja alueellisia ohjeistuksia noudattaen.