Verkkotreffit: läheiset aikuistuvan asioiden hoitamisen tukena (Teams)

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 2.4.2020
Päättyy: 2.4.2020

Tämä tilaisuus järjestetään ennakkoilmoituksesta poiketen pelkästään verkossa. Suosittelemme, että kukin osallistuu keskusteluun yksin  tai hyvin pienellä joukolla koneen/puhelimen/tabletin välityksellä.

Onko nuoren itsenäistyminen teidän perheessä ajankohtaista?
Mietityttääkö millaista virallisten asioiden hoitoa täysi-ikäistyminen tuo tullessaan?

Järjestämme 2.4.2020 kello 18 – 20 verkkotreffit, jossa aiheina ovat:

• raha-asioiden hoitaminen ja sen tukeminen – eri vaihtoehtoja
  • tarvitaanko edunvalvontaa – ja vaihtoehdot
  • omaisuuden/varallisuuden vaikutukset erityishuollon asiakasmaksuihin

Illassa alustaa Tukiliiton aluekoordinaattori Salla Pyykkönen. Järjestämme verkkotreffit yhteistyössä Tampereen Kehitysvammaisten Tukiyhdistyksen vertaistukiryhmän kanssa.

Illmoittautuminen:

Etäyhteys: Tukiliitto lähettää ennen tilaisuutta linkin Teams-neuvottelupuheluun osallistumista varten etäkatsomon järjestäneille yhdistyksille sekä yksittäisille osallistujille, jotka ovat ilmoittautumislomakkeella kertoneet osallistuvansa etäyhteydellä.

Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteys Tanja Laatikaiseen, yhteystiedot löydät alta.