Vauhtia rinteessä – soveltavaa alppihiihtoa klo 10–16, Riihivuori (Muurame)

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 11.2.2023
Päättyy: 11.2.2023

Tervetuloa soveltavan alppihiihdon kokeilutapahtumaan Riihivuoreen (Riihivuorentie 131, Muurame). Kokeilutapahtuma on suunnattu vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille, jotka käyttävät liikkumisessaan apuvälineitä. Opetus on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kelkkalaskettelusta tai laskettelun apuvälineiden tarve on muuttunut.

Soveltavan alppihiihdon laskijoiden toivotaan ilmoittautuvan opetukseen yhdessä oman avustajansa kanssa. Avustajalta toivotaan hyvää laskettelutaitoa. Ilmoittautuneelle laskijalle ja hänen avustajalleen varataan 90 minuuttia kestävä henkilökohtainen opetusaika. Opetusaika ilmoitetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Päivän tavoitteena on saada kokemusta ja taitoja, jotta laskija voi käydä rinteessä jatkossa oman avustajan kanssa. Päivän aikana on mahdollisuus tutustua Malikkeen talviliikkumisen apuvälineisiin.

Hinta

Opetuksen omavastuuosuus on 20 €/laskija, sisältäen soveltavan alppihiihdon välineet ja tarvittaessa välineet opetuksen ajaksi myös avustajalle. Hinta ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautuminen

Paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautuminen 29.1.2023 mennessä tämän linkin kautta (aukeaa uuteen ikkunaan). Mikäli ilmoittautuneita tulee runsaasti, Malike pidättää oikeuden valita laskettelukokeiluun osallistuvat henkilöt. Mukaan päässeitä kontaktoidaan erikseen.

Malike. Vauhtia rinteessä -laskettelun ja lumilautailun kokeilupäivässä vuonna 2022 Riihivuori, Muurame. Kuva: Laura Vesa