PERUTTU Vahvistu vanhempana -perheloma, Kylpylähotelli Rauhalahti

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 2.8.2020
Päättyy: 7.8.2020

Lomaa perheille, joissa vanhempi tarvitsee tukea oppimisessa ja ymmärtämisessä

Vahvistu vanhempana -perheloma on tarkoitettu perheille, joissa vanhemmalla on tuen tarvetta oppimisessa ja ymmärryksessä. Loman järjestää Vahvistu vanhempana -hanke. Lue lisää hankkeesta täältä.

Loma järjestetään Kylpylähotelli Rauhalahdessa 2. – 7.8.2020. Kylpylähotelli Rauhalahti sijaitsee Kuopiossa.

Tämä loma on tuettu perheloma, jonne tulee yhteensä kymmenen perhettä. Lomalle valitaan mukaan 7 perhettä. Mukaan tulee myös Vahvistu vanhempana -hankkeen työntekijä. Hakemukseen kirjoitetaan, että perhe hakee paikkaa juuri Vahvistu vanhempana -lomalle.

Loman tarkoitus

Tämän loman tavoitteena on tarjota perheille mahdollisuus lomailla kodin ulkopuolella, jos siihen ei muuten ole mahdollisuutta.

Perheille on tarjolla ohjattua virkistävää tekemistä sekä mahdollisuus viettää aikaa yhdessä ja rentoutua omien toiveiden mukaisesti. Loman tavoitteena on lisätä koko perheen hyvinvointia.

Loma järjestetään yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa ja sinne haetaan lomahuollon sivujen kautta. Lisätietoja hakuohjeista löydät tästä linkistä.

Voit hakea lomalle myös paperisella lomakkeella. Kysy neuvoa hakemiseen ja pyydä hakulomake Taija Humistolta. Taija yhteystiedot löytyvät tämän sivun alareunasta. Muista kirjoitta lomakkeeseen, että haet Vahvistu vanhempana -lomalle.

Loman hakuaika päättyy 2.5.2020.

Mitä lomaan kuuluu

Lomaan kuuluu täysihoito. Se tarkoittaa, että lomalla tarjotaan majoituksen ja lomaohjelman lisäksi aamiainen, lounas ja päivällinen. Välipalat, iltapalat, matkakulut ja mahdolliset retket lomalaiset maksavat itse.

Matkakuluihin ja loman omavastuuhintaan voi hakea tukea sosiaalitoimelta. Omavastuuhinta on 120 € /aikuinen. Alle 17-vuotiaat lapset pääsevät lomalle ilmaiseksi.

Lomat toteutetaan STEA:n tuella ja yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa.