Vahvistu vanhempana -hankkeen päivä Linnanmäellä!

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 17.8.2019
Päättyy: 17.8.2019

Vahvistu vanhempana -hanke järjestää lauantaina 17.8.2019 reissun Linnanmäelle Helsinkiin. Päivä on tarkoitettu ensisijaisesti Vahvistu vanhempana -hankkeen perheille.

Tarjoamme osallistujille rannekkeet, joilla pääsee kaikkiin Linnanmäen huvilaitteisiin.  Rannekkeet saamme Kaikille eväät elämään -hankeohjelman kautta. Osallistujat saavat meiltä myös aterialipukkeet, joilla voit ruokailla Linnanmäellä omatoimisesti.

Rannekkeita on jaossa 34 kappaletta. Perheen pienimmät eivät tarvitse ranneketta. Linnanmäeltä löytyy 9 maksutonta laitetta, jotka on tarkoitettu pienemmille lapsille.

Järjestämme yhteiskuljetuksen linja-autolla Linnanmäelle. Yhteiskuljetus lähtee Tampereen Keskustorilta Vanhan kirkon edestä lauantaina kello 12 ja palaamme illalla Tampereelle samaan paikkaan noin kello 20.

Voit tulla Linnanmäelle myös omalla kyydillä. Jos tulet omalla kyydillä, tapaamme sinut Linnanmäellä noin kello 14 ja saat meiltä rannekkeet ja aterialiput. Linnanmäki aukeaa kello 13.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.7.2019. Ilmoittautuminen on sitova! TÄLLÄ HETKELLÄ RETKI ON TÄYNNÄ. Jos olet ollut ollut mukana Vahvistu vanhempana -hankkeen toiminnassa, voit vielä ilmoittautua mukaan tai kysyä vapaita paikkoja Taija Humistolta 5.8. alkaen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Vahvistu vanhempana -hankkeen työntekijöihin!