Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutus 6. – 7.3.2019, Tampere

Tapahtuma alkaa 112 päivän päästä
Alkaa: 6.3.2019
Päättyy: 7.3.2019

Malikkeen kaksipäiväinen Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutus avaa uusia mahdollisuuksia vaikeasti vammaisten ihmisten osallistumiseen ja osallisuuden mahdollistamiseen.

Koulutus on suunnattu vaikeasti vammaisten henkilöiden lähi-ihmisille ja eri alojen ammattilaisille. Se tarjoaa ratkaisuja osallistumiseen ihmisille, jotka tarvitsevat toimintavälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua.

Ensimmäisenä päivänä käymme läpi toimintavälineitä ja teemme käytännön harjoituksia. Tutustumme myös apuvälinelainsäädäntöön tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden näkökulmasta.

Toisena päivänä teemme retken vaikeasti vammaisten rekeläisten kanssa luontoon kauden toimintavälineitä hyödyntäen. Koulutukseen tulija voi ilmoittaa myös retkeläisen mukaan toisen päivän retken klo 10 – 14. Oikeanlainen toimintaväline mahdollistaa liikkumisen ja osallistumisen kaikille.

Koulutukseen osallistumisen jälkeen on mahdollista lähteä organisoimaan vastaava koulutus omalle paikkakunnalle.

Osallistumismaksu 120 euroa (sis. kurssimateriaalin, lounaan ja kahvin molempina päivinä). Koulutukseen otetaan 14 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen 8.2.2019 mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Tanja Tauria,
verkostokoordinaattori Malike-toiminta
tanja.tauria@tukiliitto.fi
puhelin 050 3764 980