Tunne palvelusi verkkokoulutus: palvelusuunnitelma tutuksi (Teams)

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 21.9.2022
Päättyy: 21.9.2022

Tule mukaan oppimaan uutta, kysymään ja keskustelemaan tukea tarvitsevan henkilön palveluista ja tukitoimista syksyn Tunne palvelusi -verkkokoulutukseen. Tänään aiheena on palvelusuunnitelma tutuksi. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Palvelusuunnitelma tutuksi kello 17.3019

Tule mukaan koulutukseen klikkaamalla tästä

Koulutuksen sisältö:

• Mikä on hyvä palvelusuunnitelma?
  • Miten palvelusuunnitelma tehdään?
  • Mitä asioita palvelusuunnitelmaan kirjataan?
  • Milloin palvelusuunnitelma on tehtävä?
  • Miten palvelusuunnitelma palaveriin voi etukäteen valmistautua?
  • Muutoksenhaku.
  • Kokemustoimijan puheenvuoro.
  • Koulutuksessa on aikaa myös osallistujien kysymyksiin ja keskustelulle.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja voi käyttää koulutuksessa saamaansa tietoa tukea tarvitsevan henkilön palveluista sekä tukitoimista omaksi ja muiden hyväksi.

Ennen koulutusta on hyvä käydä tutustumassa Palvelusuunnitelma tutuksi itseopiskelukurssiin. Kurssilla saat tietoa siitä, mikä palvelusuunnitelma on, miten palvelusuunnitelma laaditaan ja miten palvelusuunnitelma palaveriin kannattaa valmistautua. Lue lisää
www.hyvakysymys.fi/kurssi/palvelusuunnitelma-tutuksi

Osallistumislinkki ja materiaali on lähetetty etukäteen ilmoittautuneille.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Syksyn muut Tunne palvelusi -verkkokoulutukset keskiviikkoisin kello 17.30–19

Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet

Voit osallistua tapahtumaan Teams-etäyhteydellä. Voit kuunnella, katsella, jutella ja osallistua videopuheluiden avulla. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Lisäksi tarvitset laitteeseesi myös nettiyhteyden.

Selkeät ohjeet Teams-etäyhteyden käytöstä on tehty Tukiliiton Elämä omaksi -hankkeessa. Näet ohjeet ja ohjevideot tästä linkistä
Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet