Tunne palvelusi verkkokoulutus: Asumispalveluissa asuvan läheisen palvelut

Tapahtuma alkaa tänään
Alkaa: 5.10.2022
Päättyy: 5.10.2022

Tule mukaan oppimaan uutta, kysymään ja keskustelemaan tukea tarvitsevan henkilön palveluista ja tukitoimista syksyn Tunne palvelusi -verkkokoulutukseen. Tänään aiheena on Asuminen: asumispalveluissa asuvan läheisen palvelut ja tukitoimet. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Asuminen: asumispalveluissa asuvan läheisen palvelut kello 17.30-19

Liity asumisen verkkokoulutukseen tästä

Etukäteen ilmoittautuneille on lähetettu osallistumislinkki ja materiaali.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja voi käyttää koulutuksessa saamaansa tietoa tukea tarvitsevan henkilön palveluista sekä tukitoimista omaksi ja muiden hyväksi.

Koulutus on vuorovaikutteinen ja  keskutellaan keskeisesti seuraavista asioita:

• Asumisasioiden taustaa
  • Oikeudesta asumispalveluihin
  • Asumisen kustannuksia
  • Palvelusuunnitelman ja asumisensuunnitelman erosta
  • Asumisen tukipalveluista
  • Aikaa on myös osallistujien kysymyksille

Syksyn muut Tunne palvelusi -verkkokoulutukset keskiviikkoisin kello 17.30–19.30

Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet

Voit osallistua tapahtumaan Teams-etäyhteydellä. Voit kuunnella, katsella, jutella ja osallistua videopuheluiden avulla. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Lisäksi tarvitset laitteeseesi myös nettiyhteyden.

Selkeät ohjeet Teams-etäyhteyden käytöstä on tehty Tukiliiton Elämä omaksi -hankkeessa. Näet ohjeet ja ohjevideot tästä linkistä
Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet