Tukiliiton jäsenyhdistysten palkattujen työntekijöiden verkkokeskustelu (Teams)

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 30.9.2021
Päättyy: 30.9.2021

Jäsenyhdistystemme palkattujen työntekijöiden verkkokeskustelu järjestetään
torstaina 30.9. kello 13-14

• Keskusteluissa pääset kohtaamaan muita Tukiliiton jäsenyhdistyksen palkattuja työntekijöitä ja saat ajankohtaista yhdistyksille suunnattua tietoa.
  • Keskustelu on suunnattu kaikille liiton jäsenyhdistyksissä toimiville palkatuille työntekijöille.
  • Syyskuussa keskustelun vetäjänä toimii kansalaistoiminnan päällikkö Lea Vaitti, mukana ovat myös kaikki aluekoordinaattorit.
  • Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla. Linkki keskusteluun lähetetään ilmoittautuneille keskustelupäivän aamuna.

Syyskuun teema: Tule keskustelemaan, ideoimaan ja vaihtamaan ajatuksia, kun työnantajana on yhdistys.

Kuulemme myös yhdistysten hanke esittelyt:
– Helsinki: Selkeästi meille -hanke / Satu Timperi
– Jyväskylä: Tuu mukaan -hanke / Maiju Räsänen
– Lahti: Elämä omaksi -hanke / Mari Eskola
– Oulu: Verkko haltuun! -digitaidot osallisuuden ja yhteisöllisyyden tukena / Kaisa Pitkälä

Keskustelussa saat lisäksi tietoa Tukiliiton jäsenyhdistyksille suunnatusta tuesta. Suunnitellaan yhdessä teidän tarpeistanne verkkokeskustelujen ajankohdat ja teemat.

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kysy lisää: