Tukiliiton jäsenyhdistysten alueelliset verkkokeskustelut

Tapahtuma alkaa 25 päivän päästä
Alkaa: 11.5.2021
Päättyy: 11.5.2021

Jäsenyhdistysten verkkokeskustelut ajankohtaisista asioista tiistaina 11.5. kello 17.30 – 19. Illan teema on yhdistys työnantajana. Keskustelutilaisuudessa on mukana Tukiliiton puheenjohtaja Petri Liukkonen.

• Verkkokeskusteluissa pääset kohtaamaan muita alueesi yhdistystoimijoita ja saat ajankohtaista yhdistyksille suunnattua tietoa. Verkkokeskustelut ovat avoimia kaikille, ei vain yhdistysten hallitusjäsenille.
  • Vetäjänä toimii alueesi aluekoordinaattori. Verkkokeskusteluissa voi vierailla myös muita Tukiliiton asiantuntijoita.
  • Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, ilmoittautuminen päättyy aina edellisenä päivänä. Osallistumislinkki ilmoittautuneille lähetetään verkkokeskustelun päivän aamuna.

11.5. Teema: Yhdistys työnantajana. Keskustelu järjestetään kaikille alueille yhdessä. Pohditaan ja keskustellaan yhdessä, miten yhdistys voisi palkata työntekijän.

• Illassa on mukana Tukiliiton puheenjohtaja Petri Liukkonen ja hän kertoo työntekijän palkkaamisen eri vaiheista Keski-Suomen tukiyhdistykselle.

Ilmoittautuminen tästä linkistä  Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kysy lisää aluekoordinaattoreilta: