Tukiliiton jäsenyhdistysten alueelliset verkkokeskustelut

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 14.4.2021
Päättyy: 14.4.2021

Jäsenyhdistysten verkkokeskustelut ajankohtaisista asioista aina kuun toinen keskiviikko kello 17.30 – 19

• Verkkokeskusteluissa pääset kohtaamaan muita alueesi yhdistystoimijoita ja saat ajankohtaista yhdistyksille suunnattua tietoa. Verkkokeskustelut ovat avoimia kaikille, ei vain yhdistysten hallitusjäsenille.
  • Vetäjänä toimii alueesi aluekoordinaattori. Verkkokeskusteluissa voi vierailla myös muita Tukiliiton asiantuntijoita.
  • Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, ilmoittautuminen päättyy aina edellisenä päivänä. Osallistumislinkki ilmoittautuneille lähetetään verkkokeskustelun päivän aamuna.

Kevään 2021 aikataulu

• 13.1. Teema: Noriokeskus
  • 10.2. Teema: Kuntavaalivaikuttaminen
  • 10.3. Teema: Tukipiireillä on merkittävä rooli yhteisen strategian 2026 toteutumisessa: kohdennettu Tukipiirien puheenjohtajille.
  • 14.4. Teema: Keskustelua ja kysymyksiä yhdistyslainsäädännöstä ja hallitustyöskentelystä. Keskustelu järjestetään kaikille alueille yhdessä. Pohditaan yhdessä yhdistyslainsäädäntöä ja yhdistyksen toimintaa esimerkiksi
    • poikkeusaika ja tulevat sääntömuutokset
    • hallitustyöskentely ja hallitusjäsenten vastuukysymykset
    • mikä mietityttää?
  • 11.5.  (poikkeuksellisesti tiistaina) Teema: Yhdistys työnantajana. Keskustelu järjestetään kaikille alueille yhdessä. Keskustelussa on mukana Tukiliiton puheenjohtaja Petri Liukkonen.

Ilmoittautuminen tästä linkistä  Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kysy lisää aluekoordinaattoreilta:

Kuvan lähde Freepik.com