Tukiliiton jäsenyhdistysten alueelliset verkkokeskustelut

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 10.2.2021
Päättyy: 10.2.2021

Jäsenyhdistysten verkkokeskustelut ajankohtaisista asioista aina kuun toinen keskiviikko kello 17.30 – 19

• Verkkokeskusteluissa pääset kohtaamaan muita alueesi yhdistystoimijoita ja saat ajankohtaista yhdistyksille suunnattua tietoa. Verkkokeskustelut ovat avoimia kaikille, ei vain yhdistysten hallitusjäsenille.
  • Vetäjänä toimii alueesi aluekoordinaattori. Verkkokeskusteluissa voi vierailla myös muita Tukiliiton asiantuntijoita.
  • Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, ilmoittautuminen päättyy aina edellisenä päivänä. Osallistumislinkki ilmoittautuneille lähetetään verkkokeskustelun päivän aamuna.

Kevään 2021 aikataulu

• 13.1. Teema: Harvinaiskeskus Norio
  • 10.2. Teema: Kuntavaalivaikuttaminen Tutustu etukäteen: Kuntavaalit 2021
  • 10.3. Teema: Tukipiireillä on merkittävä rooli yhteisen strategian 2026 toteutumisessa: kohdennettu Tukipiirien puheenjohtajille.
  • 14.4. Teema: tarkentuu
  • 11.5. (poikkeuksellisesti tiistaina) Teema: tarkentuu. Keskustelussa on mukana Tukiliiton puheenjohtaja Petri Liukkonen.

Ilmoittautuminen tästä linkistä  Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kysy lisää aluekoordinaattoreilta: