Tsemppiryhmä vanhemmille verkossa (Keski-Suomi)

Tapahtuma alkaa 13 päivän päästä
Alkaa: 1.10.2020
Päättyy: 29.10.2020

Tsemppiryhmä (1.-29.10.) on tarkoitettu sinulle, jos sinulla on alle 10-vuotias lapsi tai lapsia ja lapsellasi on erityisen tuen tarvetta. Ryhmä on suunnattu etupäässä Keski-Suomen alueella asuville vanhemmille.

Mitä tsemppiryhmässä tehdään?

Tsemppiryhmässä jaetaan arjen kokemuksia ja mietteitä vanhemmuudesta. Ryhmästä saat vinkkejä omaan jaksamiseen, arjen sujumiseen ja yhteiseen tekemiseen.

Ryhmä kokoontuu verkossa. Tarvitset osallistumista varten tietokoneen, tablettitietokoneen tai älypuhelimen. Tarvitset myös nettiyhteyden. Jos käytät kännykällä esimerkiksi Facebookkia ja Whatsappia, voit osallistua myös tähän ryhmään.

Tsemppiryhmä kestää 5 viikkoa. Joka viikko saat pienen henkilökohtaisen tehtävän, joka liittyy viikon teemaan. Tehtävän voit tehdä omaan tahtiin viikon aikana. Torstaisin keskustelemme tehtävän aiheesta koko ryhmän kanssa verkossa ja jaamme kokemuksia.

Joka viikolla on oma teema:

• Tutustuminen, ryhmäkeskustelu 1.10
  • Oma jaksaminen, ryhmäkeskustelu 8.10
  • Arjen sujuminen, ryhmäkeskustelu 15.10
  • Erityinen sisaruus, ryhmäkeskustelu 22.10
  • Palaute ja arviointi, ryhmäkeskustelu 29.10

Ryhmäkeskustelut ovat viikoittain klo 17-18:30.

Miten pääsen mukaan?

Pääset mukaan tsemppiryhmään täyttämällä tämän lomakkeen. Ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen ryhmän alkamista eli 24.9.

Otamme sinuun yhteyttä seuraavalla viikon 40 alussa. Ryhmään otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Mikäli hakijoita on runsaasti, voimme järjestää myöhemmin toisen vastaavan ryhmän.

Lisätietoja

Tsemppiryhmän järjestävät yhteistyössä Tukiliiton perhetyö ja Keski-Suomen Kehitysvammaisten Tuki ry.

Lisätietoa ryhmästä antavat:

Tanja Laatikainen