Keväinen toimintavälineiden kokeilupäivä klo 12–16 Ounasvaara, Rovaniemi

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 27.5.2023
Päättyy: 27.5.2023

Tapahtumassa pääset kokeilemaan erilaisia maastoliikkumiseen soveltuvia toimintavälineitä Ounasvaaralla retkeillen. Saat myös ohjausta ja neuvontaa toimintavälineiden hankintaan ja rahoitukseen liittyen sekä tietoa yhdenvertaisesta luontoliikunnasta. Lisäksi ohjelmassa on mm. frisbeegolfia, luontobingoa ja makkaranpaistoa. Paikalla pääsee myös rapsuttelemaan koirakavereita, sillä vetokoirayhdistys Rakki ja Räpellys tuovat tapahtumaan pari karvaista ystävää.

Tapahtumapaikka

Havukkakodan ympäristö (Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi)

Ilmoittautuminen ja hinta

Tapahtuma on maksuton, mutta siihen on ennakkoilmoittautuminen! Ilmoittaudu 25.5. mennessä sähköpostitse katriina.merkkiniemi@rovaniemi.fi tai puh. 040 562 5337.

Mikäli toiveissasi on kokeilla jotakin tiettyä toimintavälinettä, ota etukäteen yhteyttä Malikkeen toimistoon joko sähköpostitse malike@tukiliitto.fi tai puhelimitse 040 483 9327, jotta osaamme varata välineen mukaamme.

Yhteistyössä

Malike, Rovaniemen kaupunki, Paralympiakomitea, Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Doctor Discgolf ja vetokoirayhdistys Rakki ja Räpellys ry.

Poika istuu Joelette maastokärryssä, jota mies vetää ja nainen työntää polkua pitkin metsässä. Pojalla on päässään keltainen kypärä. Naisella ja miehellä on yllään keltaiset takit.
Kuva: Laura Vesa