Tiedä oikeudet -verkkokoulutus: Palvelusuunnitelma (Teams)

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 23.3.2022
Päättyy: 23.3.2022

Tule mukaan oppimaan uutta, kysymään ja keskustelemaan kehitysvammaisen henkilön palveluista ja tukitoimista kevään Tiedä oikeudet -verkkokoulutuksiin. Kevään teemat ovat palvelusuunnitelma, henkilökohtainen apu ja asuminen.

Kevään ohjelma keskiviikkoisin kello 17.30–19.30

• 23.3. Palvelusuunnitelma: Tule mukaan tällä linkillä liity kokoukseen napsauttamalla tästä
  • 30.3. Henkilökohtainen apu
  • 27.4. Asuminen: lapsuudenkodissa asuvan läheisen muutto ja palvelut
  • 4.5. Asuminen: asumispalveluissa asuvan läheisen palvelut

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on, että osallistuja voi käyttää koulutuksessa saamaansa tietoa kehitysvammaisen henkilön palveluista sekä tukitoimista omaksi ja muiden hyväksi.

Koulutus on avoin kaikille illan teemasta kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen

Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla. Osallistumislinkki ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään verkkokeskustelun päivän aamuna.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet

Voit osallistua tapahtumaan Teams-etäyhteydellä. Voit kuunnella, katsella, jutella ja osallistua videopuheluiden avulla. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Lisäksi tarvitset laitteeseesi myös nettiyhteyden.

Selkeät ohjeet Teams-etäyhteyden käytöstä on tehty Tukiliiton Elämä omaksi -hankkeessa. Näet ohjeet ja ohjevideot tästä linkistä
Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet