Tiedä oikeudet -verkkokoulutus: Henkilökohtainen apu (Teams)

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 30.3.2022
Päättyy: 30.3.2022

Tule mukaan oppimaan uutta, kysymään ja keskustelemaan kehitysvammaisen henkilön palveluista ja tukitoimista kevään Tiedä oikeudet -verkkokoulutuksiin. Kevään teemat ovat palvelusuunnitelma, henkilökohtainen apu ja asuminen. Koulutuksen sisältö pohjautuu nykyiseen lainsäädäntöön.

Kevään ohjelma keskiviikkoisin kello 17.30–19.30

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on, että osallistuja voi käyttää koulutuksessa saamaansa tietoa kehitysvammaisen henkilön palveluista sekä tukitoimista omaksi ja muiden hyväksi.

Koulutus on avoin kaikille illan teemasta kiinnostuneille.

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity henkilökohtainen apu koulutukseen napsauttamalla tästä 30.3. 17.30-19

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet

Voit osallistua tapahtumaan Teams-etäyhteydellä. Voit kuunnella, katsella, jutella ja osallistua videopuheluiden avulla. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Lisäksi tarvitset laitteeseesi myös nettiyhteyden.

Selkeät ohjeet Teamssin käytöstä on tehty Tukiliiton Elämä omaksi -hankkeessa. Näet ohjeet ja ohjevideot tästä linkistä
Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet