Tiedä oikeudet -verkkokoulutus: Asuminen, asumispalveluissa asuvan läheisen palvelut (Teams)

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 4.5.2022
Päättyy: 4.5.2022

Tule mukaan oppimaan uutta, kysymään ja keskustelemaan kehitysvammaisen henkilön palveluista ja tukitoimista kevään Tiedä oikeudet -verkkokoulutuksiin. Tänään teemana on asuminen: asumispalveluissa asuvan läheiset palvelut.

4.5. kello 17.30-19 Asuminen: asumispalveluissa asuvan läheisen palvelut

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on, että osallistuja voi käyttää koulutuksessa saamaansa tietoa kehitysvammaisen henkilön palveluista sekä tukitoimista omaksi ja muiden hyväksi.

Koulutus on avoin kaikille illan teemasta kiinnostuneille.

Mukaan pääset suoraan tästä linkistä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet

Voit osallistua tapahtumaan Teams-etäyhteydellä. Voit kuunnella, katsella, jutella ja osallistua videopuheluiden avulla. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Lisäksi tarvitset laitteeseesi myös nettiyhteyden.

Selkeät ohjeet Teams-alustan käytöstä on tehty Tukiliiton Elämä omaksi -hankkeessa. Näet ohjeet ja ohjevideot tästä linkistä
Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet