Teemaviikko: Oma elämä, oma koti, Mäntyharju ja Pertunmaa

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 1.12.2017
Päättyy: 7.12.2017

Mäntyharjun ja Pertunmaan Kehitysvammaisten Tuki ry:n kehitysvammaisten viikko 1. – 7.12.2017
OMA ELÄMÄ, OMA KOTI
Tapahtumat Mäntyharjussa ja Pertunmaalla

• Perjantaina  1.12. kello 14
    Valtakunnallisen teemaviikon ja Savosetin juhlanäyttelyn (Vaalijala 110v) avaus Mäntyharjun kirjastolla, Lääkärinkuja. Näyttely on avoinna yleisölle kirjaston näyttelytilassa joulukuun ajan.
  • Lauantaina 2.12. Mäkirinteen palvelukodin kahvihetki kello 13 – 15. Kangastie 2
  • Maanantaina 4.12. klo 10 – 11 taidenäyttelyn avaus Pertunmaan kunnantalon aulassa. Avoinna yleisölle joulukuun. Lounas Kuortin ABC:lla, jonka jälkeen paluu kohti Mäntyharjua.
  • Tiistaina 5.12. Leivotaan omassa kodissa:
    Toimintakeskus Savoset kello 9 –11 karjalanpiirakoita Suomi 100-hengessä
    Lehtolan palvelukoti kello 13 – 15, Sahalahdentie 18 – 20. Ruisleipää ja pipareita. Nam!
  • Keskiviikkona 6.12. osallistumme Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin omaan tahtiin.

Mukana yhteistyössä

Vaalijalan toimintakeskus Savoset, Mäkirinteen ja Pertunmaan asumisyksiköt, Savaksen Lehtolan palvelukoti, Mäntyharjun ja Pertunmaan kunnat, Mikkelin kaupungin liikuntatoimi, vapaaehtoiset avustajat

Me itse -ryhmää meillä ei ole. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille ja kehitysvammaiset itse avustajineen ja läheisineen ovat tapahtumien toteuttajia ja osallistujia.

Tapahtumista tiedotaan paikallislehdessä, yhdistyksen Facebook-sivulla ja viemällä mainoksia kauppojen ilmoitustauluille ja oviin.

Leena Pekkanen
leena.pekkanen@mantyharju.fi

Kehitysvammaisten ihmisten teemaviikko

Lue lisää Kehitysvammaisten ihmisten teemaviikosta ja tule mukaan tapahtumiin:
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/tuemme-yhdistyksia/teemaviikko/