Teemaviikko: Oma elämä, oma koti, Lieksa

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 4.12.2017
Päättyy: 5.12.2017

Kehitysvammaisten viikon tapahtuma järjestetään Lieksan pääkadulla Pielisentiellä 4. – 5.12.

Ideoimme jäsenten ja yhteistyötahojen kanssa liiketilaan kaksipäiväinen avoimien ovien tapahtuman.

• Rakennamme unelmien kodin.
  • Kerromme, millainen on hyvä elämä, mitä siihen kuuluu (esteettömyys, turvallisuus, ystävät, harrastukset, riittävä tuki…)

Asumisen teemalla pidettiin keskustelutilaisuuksia asumisyksiköissä ennen tapahtumaa. Tilaisuuksissa ideoidaan tapahtumaa yhdessä.

Tapahtumaan kutsutaan kuntapäättäjiä, Siun soten edustajia ja lehdistö. Nostamme keskusteluun Sote-uudistuksen epäkohtia ja lieksalaisten vammaisten huolia. Haetaan huomiota YK:n vammaissopimuksen sisällölle.

Yhteistyökumppaneita ovat Kehitysvammaisten asumisyksiköt Kirsikoti, Teeritien palvelukoti ja Toukolan asumispalvelut, Lieksan Tukipiste, Me itse -edustajat, sekä Lieksan kaupungin vammaisneuvosto. Sponsoreina paikallisia yrityksiä.

Myös muita vammaisjärjestöjä on pyydetty mukaan.

Virpi Turunen
vrpturunen@gmail.com

Kehitysvammaisten ihmisten teemaviikko

Lue lisää Kehitysvammaisten ihmisten teemaviikosta ja tule mukaan tapahtumiin:
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/tuemme-yhdistyksia/teemaviikko