Teemaviikko: Oma elämä, oma koti, Juva

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 2.12.2017
Päättyy: 2.12.2017

Avoimet ovet  -tapahtuma kehitysvammaisten asumisyksiköissä (Asuntola Pääskylinna,  Vaalijalan Koivulan Palvelukoti) 2.12.2017.  Yhdistyksen jäsenet tarjoavat kahvia ym. virvokkeita vierailijoille.
Tarkoituksena on pyytää paikallista lehteä tekemään juttua, jossa asumisyksiköissä asuvien lisäksi  haastateltaisiin myös yksin omassa kodisaan asuvia kehitysvammaisia.

Tavoitteena on tuoda esille erilaisia kehitysvammaisten asumismuotoja Juvalla.  Joku tarvitsee enemmän tukea päivittäisissä toimissaan, joku pärjää yksin omassa kodissaan.  Tapahtumalla (avoimet ovet)  voitaisiin myös madaltaa kynnystä tutustua kehitysvammaisiin ihmisiin, jotka haluavat esitellä omaa kotiaan ja elämäänsä.

Kohtaa mut!

Seija Kähärä
seija.kahara@gmail.com

Järjestäjät

Juvan kehitysvammaisten tuki ry. Yhteistyössä Essote (=Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut / Juvan kehitysvammaisten asumisyksikkö Pääskylinna ja Vaalijalan kuntayhtymä / Koivulan Palvelukoti.

Kehitysvammaisten ihmisten teemaviikko

Lue lisää Kehitysvammaisten ihmisten teemaviikosta ja tule mukaan tapahtumiin:
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/tuemme-yhdistyksia/teemaviikko