Teemaviikko: Asenteet vammaisuutta kohtaan -kahvittelu, Hämeenkyrö

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 5.12.2022
Päättyy: 5.12.2022

Hämeenkyrön Kehitysvammaisten Tuki ry järjestää

Asenteet vammaisuutta kohtaan -kahvittelu ja keskustelu 5.12.2022
Yhteisötila Toritupa, Hämeenkyrö

Tukiyhdistys on mukana useamman hämeenkyröläisen yhdistyksen kanssa kehittämässä yhteistoimintamalleja. Rönsy ry on organisoinut toimintaa. Käytössä on Yhteisötila Toritupa, missä olemme yhdessä järjestäneet toimintaa ja osallistuneet tilan ylläpitokustannuksiin. Hämeenkyrön Kehitysvammaisten Tuki ry on järjestämisvastuussa yksin tästä tilaisuudesta.

Kyseessä on Yhteisötila Torituvalla maanantain kahvitteluhetki, jossa keskustellaan teemasta Asenteet vammaisuutta kohtaan. Tukiliitosta on tulossa aluekoordinaattori Mari Hakola pitämään ensin alustuksen aiheesta ja sen jälkeen vetämään keskustelua. Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Toiveena olisi, että saisimme mukaan esimerkiksi asuntoloiden asukkaita, kunnan edustajia, eri yhdistysten edustajia jne.

Lisätietoja
Elina Mansikkamäki
Hämeenkyrön Kehitysvammaisten Tuki ry
elina.mansikkamaki@gmail.com

Olemme osa valtakunnallista teemaviikkoa 1. – 7.12., joka nostaa esille kehitysvammaisten ihmisten oikeuksia.

 

Teemaviikko

Teemaviikko on 1. – 7. joulukuuta, ja silloin puhutaan hyvistä ja huonoista asenteista kehitysvammaisten ja vastaavaa tukea käyttävien ihmisiä kohtaan. Viikon tunnuslause 2022 on ”Sun asenne – mun elämä”. Lisätietoa Tukiliiton sivulla:
Kehitysvammaisten ihmisten teemaviikko