Tapaaminen perheille, joissa lapsella on Perisylvian oireyhtymä

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 27.8.2021
Päättyy: 29.8.2021

Viikonlopun aikana on mahdollisuus tavata muita sekä osallistua vertaistukikeskusteluihin ja yhteiseen ohjelmaan. Lauantaina vanhemmilla, läheisillä ja aikuisilla vammaisilla osallistujilla on mahdollisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen vetäjän johdolla, kun lapsilla ja tukea tarvitsevilla osallistujilla on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa. Lauantaina tapaamisessa on myös lastenneurologian dosentti Ritva Paetau keskustelemassa ja vastaamassa oireyhtymää koskeviin kysymyksiin.

Tapaaminen järjestetään kylpylähotelli Peurungassa Laukaalla, lähellä Jyväskylää. Hotelliin mahdollista tulla majoittumaan perjantaina klo 15 alkaen. Tapaaminen päättyy sunnuntaina lounaaseen klo 12. Lastenohjaajat ovat lasten kanssa lauantaina klo 10 – 18. Muun ajan lapset ovat vanhempien vastuulla. Lauantai-iltana ja sunnuntaina aamupäivällä on kuitenkin 2-3 ohjaaja perheiden osallistumisen tukena.

Tapaaminen on osallistujille maksuton. Mukaan mahtuu kahdeksan perhettä/porukkaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapaamiseen voi osallistua pe-su, la-su tai lauantaina (ja sunnuntaina) päiväosallistujana. Mukaan tapaamiseen voi tulla myös 1-2 läheistä kuten isovanhemmat tai kummi, joiden olisi hyvä kohdata muita lapsia ja aikuisia, joilla on Perisylvian oireyhtymä. Tapaamisen järjestää Tukiliiton Harvinaiskeskus Norio.Ilmoittautumiset tapaamiseen 24.7 mennessä.