Tapaaminen perheille, joissa lapsella on harvinainen Cornelia de Langen oireyhtymä, Peurunka

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 16.11.2019
Päättyy: 17.11.2019

Tapaamisen ohjelma:

Lauantai 16.11.2019

12 – 13  Lounas Pata ja Pannu

13.00   Aloitus yhdessä

Vanhempien oma ohjelma, ohjaajat lasten kanssa

Majoittuminen

Vanhemmilla kahvit ja lapsilla välipala ohjelman aikana

17 – 18  Päivällinen Pata ja Pannu

18 20  Vanhempien keskustelua, lapset ohjaajilla

20.30 – 21   Iltapala Pata ja Pannu

Sunnuntai 17.11.2019

7 – 10    Aamiainen Pata ja Pannu

10 – 12   Perheiden yhteistä ohjelmaa

Pakkaaminen, ohjaajat auttavat.

12  Huoneiden luovutus.

12  Lounas ja kahvit Pata ja Pannu

Kotiinpäin

Tietoa tapaamisesta:

Tapaaminen on osallistujaperheille lauantaista sunnuntaihin maksuton sisältäen täysihoidon ja kylpylän käytön. Perjantaista lauantaihin on mahdollista majoittautua lisämaksua vastaan, ks. alla.

Lauantaina vanhemmilla tilaisuus vertaiskeskusteluun vetäjän johdolla, kun vammaisilla osallistujilla ja sisaruksilla on omaa ohjelmaa ja ohjaajat.  Sunnuntaina perheiden yhteisen ohjelman apuna on muutama ohjaaja.

Tapaamiseen otetaan kahdeksan perhettä. Mukaan voi tulla koko perhe tai vain osa perhettä. Tapaamiseen voi osallistua joka perheestä kaksi aikuista, (voi olla myös muu kuin vanhempi), vammainen osallistuja (ei ikärajaa) sekä muut lapset alle 18-v. Jos osallistujaperheenne kokoonpano on erilainen, ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen, niin selvitetään majoitustilannetta!

Tapaamisessa voi olla mukana eri tavoin: yöpymällä lauantaista sunnuntaihin Peurungassa tai osallistumalla ohjelmaan päiväkävijänä lauantaina ja/tai sunnuntaina. Kylpylään saa mennä ilmaiseksi vielä sunnuntaina iltapäivällä lounasajan jälkeenkin.

Jos haluatte majoittua hotelliin jo perjantaina, voitte majoittua samaan huoneeseen kuin la-su välisenä yönä hintaan:

2 hengen huone 91 €,
aikuisen lisävuode 40 €,
lapsen 414 v lisävuode 15 €,
matkasänky 10 €,
alle 4-vuotiaat veloituksetta ilman lisävuodetta.

Majoittautuminen on mahdollista perjantaina kello 15 lähtien. Perjantai-lauantaiyön majoittumiseen kuuluu aamupala ja kylpylän käyttö. Tarjoushinnan saa ottamalla yhteyttä suoraan
Päivi Matilainen (myyntikoordinaattori)
puh. 020 751 6767  tai
paivi.matilainen@peurunka.fi

Hotellilla on melko täyttä, joten perjantaista lauantaihin majoitus kannattaa varata pikaisesti!

Lisätiedot:
Pia Henttonen, Harvinaiskeskus Norio, Tukiliitto ry