Talvinen ulkoilurieha, Rovaniemi, klo 12-15

Alkaa: 16.2.2019
Päättyy: 16.2.2019

Tapahtumapaikka: Wanhantorin kenttä, Pirkkakatu, Rovaniemi

Tervetuloa mukaan luistelemaan, laskemaan mäkeä ja viettämään mukavaa iltapäivää yhdessä vanhojen ja uusien ystävien kanssa! Ystävänpäiväviikon ulkoiluriehan ohjelmassa on myös pientä kisailua.

Malike mahdollistaa vaikeasti vammaisten lasten ja aikuisten osallistumisen toimintavälineiden avulla.

Tarjolla on mehua ja laskiaispullaa. Mikäli sinulla on omat luistimet ja kypärä, niin ota ne mukaan. Muutamia lainaluistimia ja kypäriäkin löytyy. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiliitto ry / Malike, Erityislasten Omaiset ELO ry, Rovaniemen kaupunki ja Suomen vammaisurheilu- ja liikunta VAU ry.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä. Toivomme ennakkoilmoittautumisia, mutta voit tulla mukaan tapahtumaan, vaikka et olisi ilmoittautunut etukäteen!

Lisätiedot:

Katriina Merkkiniemi / Rovaniemen kaupunki