Suunnitteluilta, Best Buddies -kaveritoiminta, Tampere

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 13.2.2019
Päättyy: 13.2.2019

On tullut aika suunnitella yhdessä mitä Best Buddies -kaveritoiminnan  Kohtaa mut -tapahtumissa tehdään tänä vuonna Tampereella!

• Millaisia tapahtumia kannattaisi järjestää?
  • Mitä sinä haluaisit tehdä yhdessä?
  • Millaisia vapaaehtoistehtäviä haluaisit tehdä?

Tule mukaan kommentoimaan jo suunnitteilla olevia juttuja sekä ideoimaan ihan uusia!
Tavataan Tulppaanitalolla:

Keskiviikkona 13.2.2019
Kello 17.00-19.30
Osoite: Pinninkatu 51, 33100 Tampere

Suunnitteluiltaan ovat tervetulleita mukaan kaikki halukkaat! Tapahtumien suunnittelun lisäksi ohjelmassa on pieni koulutushetki vapaaehtoistoiminnasta. Pääset myös kertomaan mitä vapaaehtoistehtäviä haluaisit tehdä tänä vuonna.

Vapaaehtoistoiminnasta saa hyvän mielen ja porukassa pääsee järjestämään huippuja tapahtumia – tule päättämään millaisia!

Tuttuun tapaan tarjolla on kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa. Tavallisimmat ruokarajoitteet ovat huomiotu. Voit ilmoittautua mukaan tämän LINKIN kautta.

Jos tarvitset tukea ohjelmaan osallistumiseen, ota yhteyttä koordinaattoriin, yhteystiedot lopussa. Tulppaanitalon koulutustila on esteetön.

Tilaisuuden järjestää Kehitysvammaisten Tukiliiton Best Buddies -kaveritoiminta.
Sosiaali- ja terveysministeriö tukee toimintaamme Veikkauksen tuotolla.

Lisätiedot:
Pia Björkman