Sisarustapaaminen harvinaissairaiden lasten/nuorten 8-11 -vuotiaille sisaruksille

Tapahtuma alkaa 162 päivän päästä
Alkaa: 28.10.2022
Päättyy: 30.10.2022

Super-suosittu sisarustapaaminen harvinaissairaiden lasten/nuorten 8-11 -vuotiaille sisaruksille järjestetään 28.-30.10. Helsingin Itäkeskuksessa, Iiris-keskuksessa. 

Tapaaminen on tarkoitettu harvinaista sairautta sairastavien lasten ja nuorten sisaruksille, ilman muuta perhettä. Iiris-keskus muuttuu viikonlopun ajaksi sisarusten leirikeskukseksi, sillä samaan aikaan järjestetään myös 12-17 -vuotiaiden tapaaminen. Ryhmillä on omaa ohjelmaa, mutta myös yhdessäoloa. Tapaaminen alkaa perjantaina klo 17.00 päivällisellä ja päättyy sunnuntaina lounaaseen noin klo 13.00.

Sisarustapaaminen tarjoaa hauskanpidon ja kivan tekemisen parissa mahdollisuuden tavata muita harvinaista sairautta sairastavien lasten sisaruksia ja jutella ohjatussa vertaisryhmässä sisaruksen sairauden herättämistä ajatuksista ja kokemuksista. Viikonlopun aikana myös ulkoillaan, retkeillään, herkutellaan ja aiempien tapaamisten kokemuksella myös nauretaan hyvin paljon.

Iiris-keskuksessa majoitutaan 2-4 hengen majoitushuoneissa ja tapaamiseen sisältyy täysihoito. Ohjaajia on paikalla koko tapaamisen ajan.

Ilmoittautumiset 9.10. mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen Webropoliin. Jos samasta perheestä ilmoittautuu useampi lapsi, täytä jokaisesta oma ilmoittautuminen.