Sisarustapaaminen harvinaissairaiden lasten/nuorten 12–17-vuotiaille sisaruksille

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 29.10.2022
Päättyy: 30.10.2022

Super-suosittu sisarustapaaminen 12–17-vuotiaille nuorille, joiden sisaruksella on harvinainen diagnoosi järjestetään 29.–30.10. Helsingin Itäkeskuksessa, Iiris-keskuksessa. (Huom! Tapaaminen lyhentynyt vuorokaudella aiemmin ilmoitetusta.) 

Tapaaminen on tarkoitettu lapsille/nuorille, joiden sisaruksella on jokin harvinainen sairaus, kuten harvinainen kehitysvammaoireyhtymä tai geeni- tai kromosomimuutos. Tapaaminen on vain sisaruksille, ilman muuta perhettä. Iiris-keskus muuttuu viikonlopun ajaksi sisarusten leirikeskukseksi, sillä samaan aikaan järjestetään myös 8–11-vuotiaiden tapaaminen. Ryhmillä on omaa ohjelmaa, mutta myös yhdessäoloa. Tapaaminen alkaa lauantaina noin klo 11 ja päättyy sunnuntaina noin klo 14.00.

Sisarustapaaminen tarjoaa hauskanpidon ja kivan tekemisen parissa mahdollisuuden tavata muita harvinaista sairautta sairastavien lasten sisaruksia ja jutella ohjatussa vertaisryhmässä sisaruksen sairauden herättämistä ajatuksista ja kokemuksista. Viikonlopun aikana myös ulkoillaan, retkeillään, herkutellaan ja aiempien tapaamisten kokemuksella myös nauretaan hyvin paljon.

Iiris-keskuksessa majoitutaan 2–4 hengen majoitushuoneissa ja tapaamiseen sisältyy täysihoito. Ohjaajia on paikalla koko tapaamisen ajan, myös yöaikaan.

Ilmoittautumiset 9.10.2022 mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen Webropoliin. Jos samasta perheestä ilmoittautuu useampi lapsi, täytä jokaisesta oma ilmoittautuminen.