Sallan tautia sairastavien lasten perheiden vertaistapaaminen

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 26.8.2022
Päättyy: 28.8.2022

Tapaamiseen ovat tervetulleet niin Sallan tautia sairastavat lapset kuin aikuisetkin läheisineen. Tapaamispaikkana on esteetön Kylpylähotelli Peurunka Laukaalla, lähellä Jyväskylää. Viikonlopun aikana on mahdollisuus tavata muita Sallan tautia sairastavia ja heidän läheisiään sekä osallistua järjestettyyn ohjelmaan. Lauantaina läheisillä on mahdollisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen vetäjän johdolla, kun lapsilla ja vammaisilla henkilöillä on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa.

Peurunkaan on mahdollista tulla majoittumaan perjantaina kello 15 alkaen. Tapaaminen päättyy sunnuntaina lounaaseen kello 12. Ohjaajat ovat lasten ja vammaisten aikuisten kanssa lauantaina noin kello 10 – 17. Lauantai-iltana ja sunnuntaina aamupäivällä on 2 – 3 ohjaajaa osallistujien tukena ohjelmassa.

Tapaaminen on osallistujille maksuton. Mukaan mahtuu kahdeksan perhettä. Etusijalla ovat perheet, jotka eivät olleet syksyn 2020 tapaamisessa. Tapaamiseen voi osallistua myös lauantaina (ja sunnuntaina) päiväosallistujana. Ilmoittaudu mukaan 17.6 mennessä.