Sallan tauti -vertaistapaaminen (PERUTTU)

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 3.9.2021
Päättyy: 4.9.2021

Tapaaminen on peruttu.

. . .

Tapaamiseen 3. – 5.9.2021 ovat tervetulleet niin Sallan tautia sairastavat aikuiset kuin lapsetkin läheisineen. Tapaamispaikkana on esteetön Kylpylähotelli Peurunka Laukaalla, lähellä Jyväskylää. Viikonlopun aikana on mahdollisuus tavata muita Sallan tautia sairastavia ja heidän läheisiään sekä osallistua järjestettyyn ohjelmaan. Lauantaina läheisillä on mahdollisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen vetäjän johdolla, kun lapsilla ja vammaisilla henkilöillä on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa.

Peurunkaan on mahdollista tulla majoittumaan perjantaina kello 15 alkaen. Tapaaminen päättyy sunnuntaina lounaaseen kello 12. Ohjaajat ovat lasten ja vammaisten aikuisten kanssa lauantaina kello 10 – 17. Lauantai-iltana ja sunnuntaina aamupäivällä on 2 – 3 ohjaajaa osallistujien tukena ohjelmassa.

Tapaaminen on osallistujille maksuton. Mukaan mahtuu kahdeksan perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat perheet, jotka eivät olleet syksyn 2020 tapaamisessa. Tapaamiseen voi osallistua myös lauantaina (ja sunnuntaina) päiväosallistujana. Ilmoittaudu mukaan 30.7. mennessä.