Sallan tauti -vertaistapaaminen

Tapahtuma alkaa 42 päivän päästä
Alkaa: 3.9.2021
Päättyy: 5.9.2021

Tapaamiseen ovat tervetulleet niin Sallan tautia sairastavat aikuiset kuin lapsetkin läheisineen. Tapaamispaikkana on esteetön Kylpylähotelli Peurunka Laukaalla, lähellä Jyväskylää. Viikonlopun aikana on mahdollisuus tavata muita Sallan tautia sairastavia ja heidän läheisiään sekä osallistua järjestettyyn ohjelmaan. Lauantaina läheisillä on mahdollisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen vetäjän johdolla, kun lapsilla ja vammaisilla henkilöillä on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa.

Peurunkaan on mahdollista tulla majoittumaan perjantaina klo 15.00 alkaen. Tapaaminen päättyy sunnuntaina lounaaseen klo 12.00. Ohjaajat ovat lasten ja vammaisten aikuisten kanssa lauantaina klo 10.-17.00.. Lauantai-iltana ja sunnuntaina aamupäivällä on 2-3 ohjaaja osallistujien tukena ohjelmassa.

Tapaaminen on osallistujille maksuton. Mukaan mahtuu kahdeksan perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat perheet, jotka eivät olleet syksyn 2020 tapaamisessa. Tapaamiseenn voi osallistua myös lauantaina (ja sunnuntaina) päiväosallistujana. Ilmoittaudu mukaan 307. mennessä.