Riemua vedestä -kurssi 14.-15.11.2020, Ruissalon kylpylä, Turku

Tapahtuma alkaa 128 päivän päästä
Alkaa: 14.11.2020
Päättyy: 15.11.2020

Vesi antaa mahdollisuuksia monipuoliseen harjoitteluun yhdessä perheen kanssa!

Kaksipäiväinen vaikeasti vammaisten lasten perheille suunnattu, uintiin ja uinninavustamiseen keskittyvä kurssi on suunnattu perheille, joissa on 2 – 16-vuotias vaikeasti vammainen lapsi. Viikonlopun aikana perheet oppivat turvalliseen ja tavoitteelliseen toimintaan vedessä sekä saavat vinkkejä avustamiseen uinnissa. Samalla tutustutaan muihin samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kanssa. Kurssille valitaan seitsemän perhettä. Kurssin omavastuuosuus on 65 euroa/aikuinen ja 45 euroa/lapsi sisältäen täysihoidon sekä uinnit.

YHTEISTYÖSSÄ: Malike ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry.

Täytä sähköinen hakulomake 12.10.2020 mennessä. Hakulomake tulee näille sivuille keväällä 2020.