PERUTTU Retkipäivä Uutelan luontopolulla klo 10-14, Helsinki

Tapahtuma alkaa 40 päivän päästä
Alkaa: 17.5.2020
Päättyy: 17.5.2020

Tukiliitto peruu kaikki paikan päällä järjestettävät kurssit, koulutukset, vertaistapaamiset ja tilaisuudet 30.5.2020 asti.

Retkipäivä Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutuksen yhteydessä

Lähde viettämään sunnuntai-iltapäivää Uutelan luontopolun kauniisiin merimaisemiin yhdessä muiden kanssa!

Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutuksen toisena päivänä järjestetään retki Uutelan luontopolulle kl0 10-14 Retkelle mahtuu mukaan seitsemän vaikeasti vammaista retkeläistä. Toivomme saavamme mukaan sekä aikuisia että lapsia, jotka tarvitsevat toimintavälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua. Kommunikoinnin ja ruokailun sujumiseksi retkeläisten mukana tulee olla oma avustaja mukana. Toimintavälinekoulutuksen osallistujat toimivat avustajina retkellä ja auttavat muun muassa siirtymisissä.

Retki on osallistujille maksuton. Hakemukset 20.4.2020 mennessä.

YHTEISTYÖSSÄ: Sininauhaliiton Vihreä Veräjä -toiminta

Lisätietoja: Soile Honkala, Malike