Retkipäivä Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutuksen yhteydessä klo 10 – 14, Tampere

Tapahtuma alkaa 155 päivän päästä
Alkaa: 16.9.2021
Päättyy: 16.9.2021

Luonnossa liikkumista ja pyöräilyä kello 10 – 14 Lamminpään ulkoilualueella.

Ryhmäkodit, päivätoiminnat ja muut vastaavat yhteisöt voivat hakea osallistujaksi toimintavälinekoulutusten retkipäiviin. Retkelle voi hakea yhteisöstä 3 – 4 ihmistä, jotka tarvitsevat toimintavälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua. Kommunikoinnin ja ruokailun sujumiseksi myös tarvittava määrä ohjaajia tai avustajia / yhteisö.

Retkeläiset toimivat koulutuksessa kokemusasiantuntijoina. Toimintavälinekoulutuksen osallistujat toimivat avustajina retkellä ja auttavat muun muassa siirtymisissä.

LISÄTIETOA ja hakemukset 18.8.2021 mennessä Tanja Taurialle:
tanja.tauria@tukiliitto.fi

Malike

Malike tarjoaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille. Lue lisää toiminnastamme sivulta
www.tukiliitto.fi/malike