Retkipäivä Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutuksen yhteydessä klo 10-14, Tampere

Tapahtuma alkaa 53 päivän päästä
Alkaa: 17.3.2022
Päättyy: 17.3.2022

Luistelua ja lumella liikkumista kello 10 – 14. (Tarkempi retkipaikka selviää myöhemmin)

Ryhmäkodit, päivätoiminnat ja muut vastaavat yhteisöt voivat hakea osallistujaksi toimintavälinekoulutusten retkipäiviin. Retkelle voi hakea yhteisöstä 3 – 4 ihmistä, jotka tarvitsevat toimintavälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua. Kommunikoinnin ja ruokailun sujumiseksi myös tarvittava määrä ohjaajia tai avustajia / yhteisö.

Retkeläiset toimivat koulutuksessa kokemusasiantuntijoina. Toimintavälinekoulutuksen osallistujat toimivat avustajina retkellä ja auttavat muun muassa siirtymisissä.

LISÄTIETOA ja hakemukset 16.2.2022 mennessä Tanja Taurialle:
tanja.tauria@tukiliitto.fi

Malike

Malike tarjoaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille. Lue lisää toiminnastamme sivulta
www.tukiliitto.fi/malike