Retkipäivä Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutuksen yhteydessä klo 10-14, Lamminpään ulkoilualue, Ylöjärvi

Tapahtuma alkaa 235 päivän päästä
Alkaa: 15.9.2022
Päättyy: 15.9.2022

Luonnossa liikkumista ja pyöräilyä 10 – 14 Lamminpään ulkoilualueella (Velodromintie 45, Ylöjärvi).

Ryhmäkodit, päivätoiminnat ja muut vastaavat yhteisöt voivat hakea osallistujaksi toimintavälinekoulutusten retkipäiviin. Retkelle voi hakea yhteisöstä 3 – 4 ihmistä, jotka tarvitsevat toimintavälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua. Kommunikoinnin ja ruokailun sujumiseksi myös tarvittava määrä ohjaajia tai avustajia / yhteisö.

Retkeläiset toimivat koulutuksessa kokemusasiantuntijoina. Toimintavälinekoulutuksen osallistujat toimivat avustajina retkellä ja auttavat muun muassa siirtymisissä.

LISÄTIETOA ja hakemukset 17.8.2022 mennessä Tanja Taurialle:
tanja.tauria@tukiliitto.fi

Kuva: Tanja Tauria

Malike

Malike tarjoaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille. Lue lisää toiminnastamme sivulta
www.tukiliitto.fi/malike