Pohjois-Suomen alueen jäsenyhdistysten verkkokeskustelu ajankohtaisista asioita

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 20.10.2020
Päättyy: 20.10.2020

Aloitamme lokakuussa verkkokeskustelut Tukiliiton jäsenyhdistysten aktiivitoimijoille.

Pohjois-Suomen alueen eli Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan (Popoke) jäsenyhdistysten verkkokeskustelut ovat aina kuun kolmantena tiistaina kello 17-18

• Verkkokeskusteluissa pääset kohtaamaan muita alueesi yhdistystoimijoita ja saat ajankohtaista yhdistyksille suunnattua tietoa.
  • Keskustelut on suunnattu kaikille jäsenyhdistysten aktiivitoimijoille.
  • Keskustelun vetäjänä toimii alueesi aluekoordinaattori. Verkkokeskusteluissa voi vierailla myös muita Tukiliiton asiantuntijoita.
  • Verkkokeskustelut järjestetään Teams-alustalla, linkki lähetetään ilmoittautuneille aina saman päivän aamuna.

Verkkokeskustelun syksyn ohjelma:

• 20.10: Aloitus, odotuksia ja toiveita yhdistystoimijoilta. Tukiliiton tuki yhdistyksille.
  • 17.11. Teema ilmoitetaan myöhemmin
  • 15.12. Teema ilmoitetaan myöhemmin

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä verkkolomake, jolla voit ilmoittautua joko yhteen tai vaikka kaikkiin keskusteluihin. Ilmoittautuminen päättyy aina keskustelua edeltävänä päivänä. Avaa ilmoittautumislomake tästä linkistä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kysy lisää: