Perheiden Liikkeelle-loma 7. –12.6.2021, Kangasala

Tapahtuma alkaa 94 päivän päästä
Alkaa: 7.6.2021
Päättyy: 12.6.2021

Ulkoilua, uintia ja vertaistukea.

Liikkeelle-perhelomalla nautitaan kesäisestä tekemisestä koko perheen voimin. Loma on tarkoitettu vaikeasti vammaisten lasten ja nuorten perheille. Lasten osallistuminen ohjelmaan mahdollistetaan toimintavälineiden avulla.

Loman alustavassa ohjelmassa on mm. metsäretki, pyöräilyn kokeilua ja uintia. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton ohjaajat tulevat vetämään uintia.

Tule viettämään virkistävää lomaa, jonka aikana saadaan ideoita perheen arkiliikkumiseen ja päästään keskustelemaan muiden samassa elämäntilanteessa olevien perheiden kanssa.

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto myöntää lomalle valituille lomatuen. Omavastuuosuus aikuisilta on 20 euroa / vrk sisältäen täysihoidon ja lomaohjelman, 0 – 16-vuotiaat lapset lomailevat maksutta. Lomalle valitaan 7 perhettä.

Yhteistyössä Malike ja Maaseudun ry.

Täytä sähköinen hakulomake 7.3.2021 mennessä Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon verkkosivuilla.

Lisätietoja: Soile Honkala, Malike

Malike

Malike tarjoaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille. Lue lisää toiminnastamme sivulta
www.tukiliitto.fi/malike