Perheet keskiöön! -Osallisuusviikko

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 13.9.2021
Päättyy: 19.9.2021

Tukiliitto on mukana Lastensuojelun keskusliiton Perheet keskiöön! -hankkeessa. Toteutamme 13. – 19.9.2021 Osallisuusviikon ja -kyselyn. Niiden tarkoituksena on kerätä vanhempien ja lasten kokemuksia oman alueensa perheille suunnatusta tuesta ja palveluista.

Vanhempien kyselystä on eri kieliversioita, ja lasten kyselyssä on Papunet-kuvia. Kyselyt voi täyttää netissä, tai voitte täyttää niitä yhdessä perheiden kanssa yksilö- tai ryhmätapaamisissa – tai vaikkapa verkkokeskusteluissa ja alueenne erilaisissa kohtaamispaikoissa.

Perheet keskiöön! -hanke vastaa kyselylomakkeiden teosta, viestintämateriaaleista ja yhteenvedoista. Kyselyiden vastauksia voi käyttää perheiden palveluiden ja järjestötoiminnan kehittämiseen omalla alueella.

Lähde mukaan kohtaamaan perheitä ja levittämään kyselyä, jotta saamme mahdollisimman monenlaisten vanhempien ja lasten ääntä kuuluviin!

Lisätietoa ja ilmoittautumislinkki löytyy täältä. (Linkki aukeaa Lastensuojelun keskusliiton Osallisuus perhekeskuksissa -sivulle.)

Autan mielelläni ideoimaan, miten Sinä tai teidän yhteisönne voitte osallistua Perheet keskiöön! -Osallisuusviikkoon. Lisätietoja Sirpa Mäkinen, sähköposti
sirpa.makinen@tukiliitto.fi