Tunne palvelusi: Palvelusuunnitelma tutuksi

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 8.2.2023
Päättyy: 8.2.2023

Lainsäädäntö velvoittaa hyvinvointialueet järjestämään sosiaali- ja terveyspalveluja asukkailleen. Vammansa johdosta mahdollisesti palveluja ja tukitoimia tarvitsevalla henkilöllä on lakiin perustuva oikeus saada itseään koskeva palvelusuunnitelma laadituksi. Palvelusuunnitelman tavoitteena on henkilön elämänlaadun parantaminen tarvittavien palvelujen ja tukitoimien avulla.

Tule mukaan oppimaan uutta, kysymään ja keskustelemaan tukea tarvitsevan henkilön palveluista ja tukitoimista Tunne palvelusi -verkkokoulutukseen.

Palvelusuunnitelma tutuksi keskiviikkona 8.2.2023 kello 17.30–19

Koulutuksen sisältö:

  • Mikä on hyvä palvelusuunnitelma?
  • Miten palvelusuunnitelma tehdään?
  • Mitä asioita palvelusuunnitelmaan kirjataan?
  • Miten palvelusuunnitelma palaveriin voi etukäteen valmistautua?
  • Muutoksenhaku

Koulutuksessa on aikaa myös osallistujien kysymyksiin ja keskustelulle.
Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja voi käyttää koulutuksessa saamaansa tietoa tukea tarvitsevan henkilön palveluista sekä tukitoimista omaksi ja muiden hyväksi.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Liity tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella.

Liity Palvelusuunnitelma verkkokoulutukseen napsauttamalla tästä Teams linkki avataan klo 17.20.

Keskusteluun voi osallistua äänen ja videon välityksellä tai kirjoittamalla chat-viestejä. Mukaan voi tulla myös vain kuulolle. Keskusteluihin osallistutaan omalla nimellä, mutta niissä ei käsitellä meidän puolestamme yksittäisiin henkilöihin liittyviä asioita.

Ennen koulutusta käy tutustumassa Palvelusuunnitelma tutuksi itseopiskelukurssiin. Itseopiskelukurssilla saat tietoa siitä, mikä palvelusuunnitelma on, miten palvelusuunnitelma laaditaan ja miten palvelusuunnitelma palaveriin kannattaa valmistautua.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

******

Kevään 2023 Tunne palvelusi -verkkokoulutukset jatkuvat:

Keskiviikkona 8.3.2023 klo 17.30–19
Tunne palvelusi: Henkilökohtainen apu tutuksi

Keskiviikkona 10.5.2023 klo 17.30 – 19.30
Tunne palvelusi: Läheisten tuki asioiden hoitamisessa

Lisätietoa aluekoordinaattoreilta, yhtystiedot alla.

Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet

Voit osallistua tapahtumaan Teams-etäyhteydellä. Voit kuunnella, katsella, jutella ja osallistua videopuheluiden avulla. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Lisäksi tarvitset laitteeseesi myös nettiyhteyden.

Selkeät ohjeet Teams-etäyhteyden käytöstä on tehty Tukiliiton Elämä omaksi -hankkeessa. Ohjeet ja ohjevideot: Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet