Oodi -osallisuudelle minimessut ja illallinen yhdistystoimijoille

Tapahtuma alkaa 81 päivän päästä
Alkaa: 18.5.2018
Päättyy: 18.5.2018

Oodi -osallisuudelle minimessut Tulppaanitalo, Tampere

Paikka: Tulppaanitalo, Pinninkatu 51, Tampere
Aika: klo 12 – 16

Me Itse ry, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, KVPS Tukena Oy ja Tukiliitto esittelevät toimintaansa. Tavoitteena on osallisuuden lisäämisen lisäksi toiminnan tekeminen tutuksi Tukiliiton jäsenistölle.
Luvassa alustuksia toimintamuodoista sekä messuosastoja, joissa tarjolla osallistavia käytäntöjä, tietoa, materiaalia ym. Loistava tilaisuus tavata Tulppanitalon toimijoita ja tutustua hankkeisiin sekä toimintamuotoihin, jotka tukevat vammaisten henkilöiden oman elämän hallintaa tai yhteiskunnallista aktiivisuutta.. Lisätietoja aikataulusta ja sisällöstä maaliskuun alussa. Tapahtuma on maksuton eikä edellytä ilmoittautumista.

Illallinen yhdistystoimijoille

Paikka: Tampere-talo
Aika: klo 18

Illalliselle ilmoittaudutaan liittokokoukseen ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella. Illallismaksu on 50 euroa.

Liittokokouksesta saat lisätietoja täältä.