No mitäs nyt? -ryhmä hiljattain harvinaisen diagnoosin saaneiden lasten vanhemmille

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 25.3.2021
Päättyy: 25.3.2021

No mitäs nyt? Harvinaiskeskus Norion järjestämä, ammattilaisten ohjaama vertaistuellinen ryhmä verkossa on tarkoitettu vanhemmille, jotka ovat hiljattain saadun lapsen harvinaisen diagnoosin tai epäillyn harvinaisen sairauden myötä uuden edessä. Mitä ne kaikki uudet sanat ja tutkimukset tarkoittavatkaan, miten huolehtia omasta jaksamisesta, selviytymisestä, huolesta, ihmissuhteista…? Ihmetellään ja keskustellaan yhdessä!

Ryhmän järjestämisestä vastaa harvinaisiin ja perinnöllisiin sairauksiin erikoistunut Harvinaiskeskus Norio. Ryhmä toteutetaan verkossa, Teams-alustalla kolmena peräkkäisenä torstaina: 11.3., 18.3. ja 25.3. klo 17 – 19. Teams on helppokäyttöinen, eikä vaadi osallistujalta kuin kameralla ja mikrofonilla varustetun tietokoneen tai mobiililaitteen. Ryhmää vetävät perinnöllisyyshoitaja Ulla Parisaari sekä toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen terapeutti Katri Lehmuskoski, joilla molemmilla on laaja kokemus harvinaisista ja/tai perinnöllisistä sairauksista.

Ryhmään osallistuminen edellyttää osallistumista kaikkiin kolmeen kertaan. Mukaan voivat tulla molemmat vanhemmat tai vain toinen vanhemmista. Ryhmään mahtuu osallistujia enintään kahdeksasta perheestä. Ilmoittautumiset 5.3.2021 mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen.