PERUTTU: Möbiuksen oireyhtymä ja muut synnynnäiset kasvohermohalvaukset vertaistapaaminen

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 24.10.2020
Päättyy: 24.10.2020

Tapaaminen on peruttu ja osallistujia on informoitu.

Lämpimästi tervetuloa 24.-25.10.2020 Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä ja henkilöitä, joilla on Möbiuksen oireyhtymä tai muu kasvohermohalvaus. Mukaan ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin! Tapaamispaikkana toimii Iiris-keskus Helsingin Itäkeskuksessa (Marjaniementie 74). Tapaaminen alkaa lauantaina klo 12.00 alkavalla lounaalla ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Huom! Tapaaminen järjestetään, mikäli se on koronapandemiatilanne huomioiden mahdollista ja turvallista. Iiris-keskuksessa on helppo välttää ryhmän ulkopuolisia kontakteja. Kaikkia tapaamiseen ilmoittautuneita informoidaan mahdollisista muutoksista.

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Harvinaiskeskus Norion puolesta järjestetään ohjelmaa sekä yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille. Ohjelma tarkentuu lähempänä tapaamista.

Iiris-keskus on täysin esteetön ja majoitus on perheille perhehuoneissa ja yksin osallistuville yhden hengen huoneissa. Tapaaminen sisältää täysihoidon. Tapaamisen rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla ja se on perheille maksuton. Matkakulut tulee kuitenkin kustantaa itse, eikä niihin voi hakea Kela-korvausta.

Ilmoittautumia voi vaikkapa samantien, mutta viimeistään 30.9.2020 klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen.