Miten mahdollistan lapsen vuorovaikutusta? -teemallinen verkkokeskustelu

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 14.10.2021
Päättyy: 14.10.2021

 

Onko lapsen vuorovaikutuksessa haasteita? Onko lapsella sopivaa tapaa ilmaista itseään? Miten lapsi tulisi kuulluksi? Miten lapsen vuorovaikutusta voi tukea arjen eri tilanteissa? 

Ihmetellään ja keskustellaan yhdessä. Verkkokeskustelu tarjoaa tilaisuuden perheille, kuulla mitä oikeastaan vuorovaikutus onkaan ja miten lapsen vuorovaikutusta voi tukea. Verkkokeskustelu tarjoaa mahdollisuuden tavata verkon välityksellä muita samassa tilanteessa olevia.

Tule mukaan verkkokeskusteluun torstaina  14.10.2021 kello 17.30 – 19. Tarjoamme tietoa erilaisista kommunikaation keinoista ja vuorovaikutuksen mahdollistamisesta. Mietitään yhdessä, miten asioissa voi edetä. Tähän keskusteluun olet tervetullut, vaikka et edes oikein tiedä, mitä pitäisi kysyä. Keskustelua vetää laillistettu puheterapeutti.

Ennakkomateriaalina voit perehtyä Tukiliiton verkkosivustoon, jossa kerrotaan mistä kommunikointiin voi saada tukea.

Verkkokeskustelu on tarkoitettu vanhemmille, verkkokeskusteluun voi osallistua yksin tai puolison kanssa. Verkkokeskustelu toimii vertaistuellisena ympäristönä. Mukaan voi tulla halutessaan vain myös kuulolle.

Keskustelua ohjaavat laillistettu puheterapeutti Ulla Sergejeff ja Tukiliitosta Taina Koivunen-Kutila.

Teemallisessa verkkokeskustelussa on mukana kokemustoimija ja hänelle on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Verkkokeskustelu toteutetaan Teams-alustalla. Ilmoittautuminen päättyy 13.10.2021

Ilmoittautumislomake 

 

Tukiliiton verkkokeskusteluja vanhemmille syksyllä 2021

Kaikki kolme verkkokeskustelua pidetään Teams-alustalla kello 17.30 – 19. Ilmoittautuminen päättyy aina edellisenä päivänä.

Muut ajankohdat ja aiheet ovat:

Torstaina 16.9.2021 klo 17.30 – 19
Mistä tukea lapsiperheelle?
Tarjoamme tietoa eri tukimuodoista ja palveluista. Mietitään yhdessä, miten asioissa voi edetä. Tähän keskusteluiltaan olet tervetullut, vaikka et edes oikein tiedä mitä pitäisi kysyä. Nämä illat on tarkoitettu juuri teille. Lisätietoa:
Mistä tukea lapsiperheelle?

Torstaina 30.9.2021 klo 17.30 – 19
Miten tuen sisaruksia?
Onko perheessäsi erityislapsi, jolla on sisarus/sisaruksia. Mietityttääkö miten aika riittää kaikille lapsille? Miten voin huomioida lasten erilaiset tarpeet? Verkkokeskustelussa on luvassa tietoa sisarusten kokemuksista ja tarpeista sekä näkökulmia sisarusten tukemiseen. Lisätietoa:
Miten tuen sisaruksia?

Voit ilmoittautua vaikka kaikkiin keskusteluihin kerralla (siirry lomakkeeseen):
Tukiliiton verkkokeskustelu vanhemmille -ilmoittautumislomake.