Minkälaista vertaistoimintaa kaipaat? – työpaja vanhemmille

Tapahtuma alkaa 56 päivän päästä
Alkaa: 14.9.2019
Päättyy: 14.9.2019

Toimitko vertaisryhmän ohjaajana kasvokkain tai verkossa, vertaisvanhempana tai haluaisit toimia näissä tehtävissä?  Tai olet kiinnostunut keskusteleman muiden vanhempien ja työntekijöiden kanssa, minkälaista vertaistoimintaa kaipaat?

Minkälaista vertaistoimintaa kaipaat? -tapahtuma vanhemmille 14.9.2019

Kenelle: Vanhemmille, joiden lapsella on kehitysvamma tai vastaavia tuen tarpeita. Mikäli vanhempana kaipaat vertaistukea, haluaisit tukea toisia vanhempia tai keskustella tulevaisuuden vertaistoiminnasta, työpaja on tarkoitettu juuri sinulle. Lapsen ikä ei ole määrittävä tekijä.

Mitä: Työpaja, jossa käydään läpi vertaistoiminnan mahdollisuuksia ja kehittämistarpeita.
Mitä vertaistuella tarkoitetaan? Mitä mahdollisuuksia verkko luo vertaistoiminnalle? Kokeillaan chatin käyttöä yhdessä. Työskennellään ryhmissä ja pohditaan, millaista olisi tulevaisuuden vertaistoiminta?

Päivän alustava kulku:
klo 10-12 alustukset ja työskentelyä
lounas
klo 12.45- 13.45 työskentelyä
tauko
klo 14-15.30 työskentelyä ryhmissä
klo 15.30-16 yhteenveto päivästä

Missä: Tampereella: Tammelan lähitori (Sali), Tammelakeskus, Itsenäisyydenkatu 21, 33500 Tampere

Milloin: Lauantaina 14.9.2019 klo 10 – 16

Työpaja on osallistujalle maksuton. Tarjoamme lounaan ja kahvit sekä inspiroivaa työskentelyseuraa. Ilmoittautuminen tästä linkistä 1.9. mennessä. Mukaan mahtuu 20 vanhempaa.

Järjestäjänä on Tukiliiton Tuleva-hanke, mukana on myös Tukiliiton perhetyö ja Vahvistu vanhempana -hanke.