Malikkeen Liikkeelle-perheloma, Vuokatti 24.-29.9.2018

Tapahtuma alkaa 214 päivän päästä
Alkaa: 24.9.2018
Päättyy: 29.9.2018

Ulkoilua, yhdessä tekemistä ja vertaistukea Vuokatin urheiluopiston kauniissa maisemissa. Liikkeelle-perhelomalla nautitaan koko perheen yhteisestä ulkoilusta yhdessä muiden perheiden kanssa. Loma on tarkoitettu perheille, joissa on vaikeasti vammainen lapsi tai nuori.

Liikkeelle-loman alustavassa ohjelmassa on mm. frisbeegolfia, melontaa ja retkeilyä Vuokatin jylhissä maisemissa. Vaikeasti vammaisten lasten osallistuminen mahdollistetaan toimintavälineiden avulla. Viikon aikana saadaan ideoita perheen arkiliikkumiseen ja tutustutaan muihin samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin.

Lomalle haetaan Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n lomatukihakemuksella, joka löytyy osoitteesta www.mtlh.fi (nimellä Voimaa vertaisuudesta, omatoimiset lapsiperheet, yhteistyökumppani Kehitysvammaisten Tukiliitto). Täytä hakemus huolellisesti ja perustele hakemuksesi hyvin. MTLH myöntää lomalle valituille perheille lomatuen. Omavastuuosuus perhelomalle on aikuisilta 20 euroa / vrk, alle 17-vuotiaat lapset lomailevat maksutta. Loma toteutetaan täysihoidolla.

Yhteistyössä Malike, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry ja Vuokatin urheiluopisto.

Hakuaika päättyy 24.6.2018.

Täytä sähköinen hakulomake
www.mtlh.fi.

Lisätietoja: Soile Honkala, Malike,
soile.honkala@tukiliitto.fi