Luontoelämyksiä ja vertaistukea -viikonloppu, Kaarina

Tapahtuma alkaa 21 päivän päästä
Alkaa: 13.9.2019
Päättyy: 15.9.2019

Tule mukaan perheiden luontoviikonloppuun nauttimaan luontoelämyksistä ja vertaistuesta.

Kurssin alustavassa ohjelmassa on mm. luonnossa retkeilyä, melontaa ja mukavaa yhdessäoloa. Vaikeasti vammaisten lasten osallistuminen ohjelmaan mahdollistetaan toimintavälineiden avulla. Viikonlopun aikana yövytään Lyhdyn tilan huoneistoissa ja mökissä sekä teltoissa tilan pihapiirissä.

Kurssi on suunnattu vaikeasti vammaisten, alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten perheille. Mukaan valitaan 6 perhettä. Omavastuu sisältäen täysihoidon ja majoituksen on 60€/aikuinen ja 20€/lapsi.

Retkiviikonlopun toteuttavat yhteistyössä Leijonaemojen Perhe edellä puuhun -projekti ja Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta. Hae mukaan kurssille 9.8.2019 mennessä täyttämällä hakulomake täällä.

Lisätietoja:
Minna Juvalainen, Leijonaemot, minna.juvalainen@leijonaemot.fi