Liikunnan apuvälineet koululiikunnassa -aamuinfo klo 8.15-9.00 (Teams)

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 15.2.2023
Päättyy: 15.2.2023

Tämä valtakunnallinen verkkovälitteinen tapahtuma on suunnattu opetustoimen henkilöstölle. Mikä merkitys liikunnan apuvälineillä on koululiikunnassa? Mistä niitä saa ja kenen velvollisuus on niitä hankkia?

Kaikilla lapsilla on oikeus osallistua toiminnalliseen oppimiseen, välituntileikkeihin, koululiikuntaan ja muuhun koulun järjestämään toimintaan. Toiminnalliset työtavat ja liikkuminen edistävät eri oppiaineiden sisältöjen oppimista. Liikuntatunnit kuuluvat kaikille oppilaille; vammaisille ja vammattomille.

Tule kuulemaan lyhyt alustus aiheesta ja keskustelemaan yhdenvertaisesta osallistumisesta koulussa keskiviikkona 15.2. klo 8.15-9.00. Teams-välitteisen tapahtuman alustajina toimivat Tanja Tauria ja Inka Kurki Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminnasta.

Aamuinfon opetustoimen henkilöstölle järjestää Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta.

Ilmoittautuminen

Kutsu on avoin opetustoimen henkilöstölle ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. Voit jakaa kutsua omissa verkostoissasi. Liity mukaan Teams-kokoukseen tämän linkin kautta (aukeaa uuteen ikkunaan).

Tervetuloa mukaan!

Luistelu onnistuu kelkkojen avulla.
Pihlajakummussa koulua käyvä Abel Sarlund ja koulunkäynninohjaaja Enni Vänttilä ottavat lisää vauhtia luistelukelkan alle. Abelin koulukaveri Aarni Tähtinen ja koulunkäynninohjaaja Sanna Risteli viilettävät parivaljakon perään omalla kelkallaan.

Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet

Voit osallistua tapahtumaan Teams-etäyhteydellä. Voit kuunnella, katsella, jutella ja osallistua videopuheluiden avulla. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Lisäksi tarvitset laitteeseesi myös nettiyhteyden.

Selkeät ohjeet Teamssin käytöstä on tehty Tukiliiton Elämä omaksi -hankkeessa. Näet ohjeet ja ohjevideot tästä linkistä Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet