Liikkeelle luonnostaan -tapahtuma, klo 11-15, Pöytyä. TAPAHTUMA SIIRTYY LAUANTAIHIN 28.8.

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 4.5.2021
Päättyy: 4.5.2021

TAPAHTUMA SIIRTYY JÄRJESTETTÄVÄKSI SUOMEN LUONNON PÄIVÄNÄ LA 28.8. Tästä saamme lisätietoja toukokuun aikana, ja tulemme tiedottamaan asiasta tarkemmin mahdollisimman pian.

Suomen Luonnon päivään voit tutustua tästä (linkki avautuu sivustolle suomenluonnonpäivä.fi)

Suomen Paralympiakomitean Hyvät muuvit -hanke ja SOLIA-toiminta järjestää yhteistyössä mm. Malikkeen, Suomen CP-liiton, Turun Cp-yhdistyksen ja eri luontoyrittäjien kanssa Liikkeelle luonnostaan -tapahtuman 4.5.2021 klo 11-15 Kurjenrahkan kansallispuistossa. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Paikka: Kurjenrahkan kansallispuisto / Kurjenpesän luontotupa, Varsinais-Suomi Kuhankuonontie 67, Pöytyä

Tapahtumassa pääset kokemaan luontoelämyksiä, oppimaan erätaitoja, nauttimaan luonnosta eri aistein sekä kokeilemaan telttoja ja riippumattoja.
Paikan päällä on myös SOLIA:n ja Malikkeen piste, jossa voit testata opastettuna apu- ja toimintavälineitä mm. luonnossa liikkumiseen. Voit lainata välineitä käyttöösi esteettömälle reitille.

Päivää ilahduttaa lisäksi hetki nuotioisäntämme kanssa, ja tarjolla on nuotioruokaa sekä juotavaa!
Tapahtumassa on mukana yleisavustajia.
Tapahtumaan on ilmoittautuminen 20.4.2021 mennessä. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä (Linkki avautuu uuteen välilehteen Webropol-kyselyyn).
Mikäli koronaan liittyvät suositukset vaativat, porrastamme osallistumisaikoja ja otamme yhteyttä ilmoittautuneisiin. Ilmoitamme myös, jos tapahtuma joudutaan perumaan.

Lisätietoja tapahtumasta:
• Hyvät muuvit -hankekoordinaattori Katariina Jauhiainen
puh. 050 471 5862, katariina.jauhiainen@paralympia.fi

Malike

Malike tarjoaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille. Lue lisää toiminnastamme sivulta
www.tukiliitto.fi/malike