Liikkeelle luonnostaan -tapahtuma, klo 11-15, Pöytyä

Tapahtuma alkaa 60 päivän päästä
Alkaa: 4.5.2021
Päättyy: 4.5.2021

Suomen Paralympiakomitean Hyvät muuvit -hanke ja SOLIA-toiminta järjestää yhteistyössä mm. Malikkeen, Suomen CP-liiton, Turun Cp-yhdistyksen ja eri luontoyrittäjien kanssa Liikkeelle luonnostaan -tapahtuman Kurjenrahkan kansallispuistossa toukokuussa 2021. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Paikka: Kurjenrahkan kansallispuisto, Varsinais-Suomi Kuhankuonontie 67, Pöytyä

Tapahtuman teemana on luonnossa liikkuminen, luonnosta nauttiminen ja eri aistien aktivointi sekä arkiliikkumisen linkitys mukaan. Päivän aikana on mahdollista kokeilla erilaisia apu- ja toimintavälineitä. Tapahtuma toteutetaan Kurjenrahkan luontotupa Kurjenpesällä, kansallispuiston esteettömällä reitillä ja siellä sijaitsevalla nuotiopaikalla.

Lisätietoja tapahtumasta:
• Hyvät muuvit -hankekoordinaattori Katariina Jauhiainen
puh. 050 471 5862, katariina.jauhiainen@paralympia.fi

Malike

Malike tarjoaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille. Lue lisää toiminnastamme sivulta
www.tukiliitto.fi/malike