Leikki-ikäisten halkiolasten perhekurssi

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 5.9.2022
Päättyy: 9.9.2022

Harvinaiskeskus Norio järjestää leikki-ikäisten (noin 3 – 6-vuotiaiden) halkiolasten perhekurssin 5. – 9.9.2022. Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa leikki-ikäisellä lapsella on huuli-, ien- ja/tai suulakihalkio.

Kurssi tarjoaa tiiviin ja monipuolisen tietopaketin halkioon liittyvistä asioista. Ohjelmassa on asiantuntijaluentoja, ajatusten ja kokemusten vaihtoa muiden perheiden kanssa sekä koko perheen yhteistä tekemistä. Ohjelmaa on perheille yhteisesti sekä erikseen aikuisille ja lapsille/nuorille. Vanhempien ohjelma sisältää tietoa ja keskustelua muun muassa hoidosta, kuntoutuksesta, voimavaroista vanhempana, lapsen itsetunnosta, sisaruudesta ja yhteiskunnan tukimuodoista. Lapsille on kurssilla päivisin omaa ohjelmaa, joka koostuu muun muassa toiminnallisista ryhmistä, leikistä ja ulkoilusta.

Kurssi järjestetään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa. Majoittuminen on perhehuoneissa ja kurssilla on täyshoito. Kurssi on perheille maksuton. Matkakuluista on kuitenkin huolehdittava itse, eikä niihin ole mahdollista hakea Kelan matkakorvausta.

Kurssille haetaan 8.8.2022 mennessä täyttämällä hakulomake verkossa. Hakulomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä.

Kurssi järjestetään koronapandemian mahdollisesti aiheuttamia kokoontumisrajoituksia ja valtakunnallisia ja alueellisia ohjeistuksia noudattaen.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!