Isän kokemus - lapsen epilepsia ja kehitysvamma osana elämää

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 10.3.2022
Päättyy: 10.3.2022

Verkkoalustus ja -keskustelu Teams-verkkoalustalla 10.3. klo 17.30-19.30.

Harvinaiskeskus Norion järjestämässä verkkotilaisuudessa isä Juha Takanen kertoo, miten elämä muuttui, kun tytär sairastui epilepsiaan. Miten lapsen sairaus ja kehitysvamma on vaikuttanut häneen, parisuhteeseen ja perheeseen? Miten elämässä päästiin eteenpäin?

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti vanhemmille, joiden lapsella on kehitysvamma ja epilepsia tai riski sairastua epilepsiaan. Myös lapsen muut läheiset (omaiset ja ammattilaiset jne.) ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Juha Takanen kertoo itsestään: ”Olen epilepsiaa sairastavan lapsen (sisarusta unohtamatta) isä ja yrittäjä. Opiskelen parhaillaan 4. vuosikurssilla hahmoterapeutiksi ja gestalt-organisaatiovalmentajaksi Gestalt Institute of Scandinaviassa. Olen myös mindfulness-ohjaaja ja toiminut työelämän tunnetaitojen kouluttajana.”

Juha kertoo kokemuksistaan ja oivalluksistaan noin tunnin, jonka jälkeen on mahdollisuus kysymyksiinm sekä vertaiskeskusteluun pienryhmissä. Kysymyksiä ja keskusteluaiheita voi lähettää jo etukäteen ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse pia.henttonen@tukiliitto.fi

Verkkotilaisuus järjestetään helppokäyttöisellä Teams-alustalla. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mikrofoni (ja kamera). Linkki tapaamiseen lähetetään ilmoittautuneille. Ilmoittaudu verkkotilaisuuteen 7.3.2022 mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/ED04F4A4FD81574B