Koulutuspäivä kehitysvammaisten ihmisten työelämän muutoksista ja itsemääräämisoikeudesta, Kajaani

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 23.3.2019
Päättyy: 23.3.2019

Koulutuspäivän teemat ovat työelämän muutokset, itsemääräämisoikeus ja tuleva vammaispalvelulain muutokset sekä henkilökohtainen apu. Koulutus on tarkoitettu kehitysvammaisille ihmisille, omaisille, edunvalvojille, luottamusmiehille ja alan työntekijöille, kaikille jotka ovat asiasta kiinnostuneita. Katso ohjelma (pdf)

Tukiliiton kouluttajina ovat johtava lakimies Sirkka Sivula ja työelämän asiantuntija Kari Vuorenpää. Lisäksi projektipäällikkö Terho Pekkala kertoo Kainuun uuden sairaalan kehitysvammaisille tulevista palveluista.

Päivän lopuksi Kainuun Kehitysvammaisten Tukipiiri ry:n vuosikokous, kokoukseen tulee mukaan Tukiliiton puheenjohtaja Jyrki Pinomaa, hän kertoo mm. Ei myytävänä – kansalaisaloitteen tilanteesta.

Aiheisiin liittyviä kysymyksiä voitte lähettää Ritva Nevalaiselle, ritva.nevalainen@luukku.com, ne välitetään eteenpäin kouluttajille (yleiseen keskusteluun liittyviä).

Päivän aikana Sirkka Sivula voi vastata muutamiin henkilökohtaisiin kysymyksiin, pyydän ilmoittamaan myös niistä etukäteen.

Paikka: Scandic Hotelli Kajanus, Koskikatu 3, Kajaani, alakerran kokoustila.

Koulutuspäivän ohjelma
klo 7.00 – 8.30 Hotellin aamiainen
klo 8.30 – 8.45  Tervetuloa Tukipiirin puheenjohtaja Eija Parttimaa
klo 8.45 – 9.30 Uusi Sairaala Projektipäällikkö Terho Pekkala

klo 9.30 – 11.30

• Työelämän uudet tuulet Kari Vuorenpää
  • Itsemääräämisoikeus arjessa ja tuettu päätöksenteko  Sirkka Sivula

Lounastauko klo 11.30– 12.30, jonka jälkeen ohjelma jatkuu

klo 14.15 – 14.30 Päätössanat
Juontajat Taimi Juntunen ja Kaisu Leinonen

Tukipiirin vuosikokous

klo 14.30 – 14.45 Kahvibuffet
klo 14.45 – 16.30 Kokous

Ilmoittautuminen päättynyt
Ilmoittakaa ruoka-aineallergiat, samoin osallistuminen lounaalle, aamupalalle ja iltapäivän kahvibuffetiin.

Lounas omakustanteinen, hinta 12 euroa/hlö.
Tukipiiri tarjoaa aamupalan (klo 7 – 8.30)  ja iltapäivän kahvibuffetin.